KOZMETIKA Dr. RIMPLER

Dr Rimpler GmbH bola založená v Nemecku v roku 1987 profesorom Dr. Manfredom Rimplerom spolu s jeho manželkou Anitou Rimpler a v nasledujúcich rokoch neustále expandovala. Kozmetika Dr. Rimpler má mnohonásobné ocenené produkty proti starnutiu, proti znečisteniu a špeciálne ošetrujúce prípravky pre citlivú pleť s poškodenou bariérou. ÚČINNOSŤ a BEZPEČNOSŤ sú dva základné atribúty filozofie kozmetiky Dr. RIMPLER. Použitie vysoko účinných aktívnych prírodných produktov v kombinácii s technologickými postupmi spracovania je výsledkom zdravej starostlivosti o pleť. Kozmetika Dr. RIMPLER zaisťuje dosiahnutie ideálnej rovnováhy medzi účinnosťou a kožnou znášanlivosťou. Rastlinné aktívne zložky, zachovanie prírodných zdrojov a výroba šetrná k životnému prostrediu sú morálnymi povinnosťami spoločnosti Dr. RIMPLER Cosmetics.

Kozmetika Dr. RIMPLER patrí k úspešnej vysokokvalitnej kozmetike pre profesionálnu starostlivosť v salónoch ako aj pre domáce použitie. K výnimočným vlastnostiam tejto kozmetiky patria vzácne extrakty z rastlín, prírodné oleje a dermatologicky testované špeciálne účinné látky, ktoré zaručujú veľkú spokojnosť zákazníkov. Prirodzenú krásu a čistotu pokožky, bez ohľadu na vek, môžete dosiahnuť individuálnou a pravidelnou starostlivosťou. Jemné parfumovanie, ako aj konzervovanie, je dermatologicky testované na základe najnovších vedeckých poznatkov, pretože pri otázkach znášanlivosti a spoľahlivosti neexistujú žiadne kompromisy.

Požiadavky sebavedomého spotrebiteľa na prémiovú kozmetiku neustálu narastajú. Preto je nevyhnutná individuálna starostlivosť o pleť s ideálne čo najrýchlejšími viditeľnými výsledkami a maximálnou znášanlivosťou. Kozmetika Dr. RIMPLER je výbornou kombináciou prírodnýchaktívnych zložiek. Pomocou jej aplikácie môžu tieto účinné zložky podporovať lekárskukozmetickú terapiu, a skrátiť tak trvanie liečby. Dr. RIMPLER je vaším odborníkom na pokožku.

 

Krásu nie je možné nájsť, je potrebné ju objaviť

V priemere je naše telo pokryté 2 m² kože. Naša pokožka je s nami počas celého života, preto sa o ňu musíme náležite starať. V súčasnej dobe môže byť kozmetika viac ako len kozmetickým ošetrením. Predstavuje modernú formu preventívnej zdravotnej starostlivosti a dokáže napraviť, stimulovať, a vyvážiť funkcie pokožky, ako aj vitalizovať, hydratovať a regenerovať ju.

Produkty kozmetiky Dr. RIMPLER sa pýšia produktovými radami, ktoré vašej pokožke zabezpečia ošetrenie od jemnej starostlivosti, cez ochranu pred slnečným žiarením, až po výrobky pre náročných profesionálov pôsobiacich v kozmetickom odvetví.

Ponorte sa s nami do sveta odborníkov na pokožku! 

 

 

 

Veda

Dr. Christian Rimpler a jeho tím vedeckých odborníkov dlhé roky spolupracujú s renomovanými nemeckými univerzitami, s cieľom spojiť účinky vysoko koncentrovaných prírodných produktov s maximálnou znášanlivosťou. Výrobky Dr. RIMPLER sú testované bezpečným spôsobom a spĺňajú medzinárodné normy nemeckej kozmetiky. Vývoj, výroba a laboratórium sa rozprestiera na ploche vyše 1800 m² s ultramodernými strojmi a zariadením, ktoré slúži na výrobu ambicióznych a inovatívnych produktov v súlade so Správnou výrobnou praxou (Good Manufacturing Practise - certifikovaný štandard).