MASKA - ÁNO ALEBO NIE?

Mal by každý používať pleťovú masku? Samozrejme áno.

Nie sú len na zlepšenie vášho vzhľadu: sú dokonalou liečbou, ktorá vám pomôže vyriešiť vaše problémy v starostlivosti o pleť. Každý program zdravej starostlivosti o pleť zahŕňa produkty na denné a týždenné použitie. Pridanie tvárových masiek do vašej rutiny starostlivosti o pleť zaistí, že vaše ostatné tonery, hydratačné a ochranné prostriedky budú fungovať lepšie a dosiahnu požadované výsledky oveľa rýchlejším tempom. Pleťovú masku je najlepšie používať 1 až 3 krát týždenne. 

V ponuke značky Isabelle Lancray Paris je maska ​​povinnou výbavou v každej rade starostlivosti. Dúfame, že vám náš dnešný príspevok pomôže vybrať si - ten správny.

Egostyle Mission Fraicheur Masque je regeneračná, ochranná gélovo-krémová maska ​​pre starostlivosť o dehydrovanú pleť. Jemný prach, ozón a cigaretový dym: to znamená, že znečistenie ovzdušia je čistý stres, ktorý podporuje predčasné starnutie pokožky. Maska chráni pleť pred vplyvmi prostredia, posilňuje kožnú bariéru a poskytuje intenzívnu hydratáciu. Vďaka vysokému obsahu antioxidantov poskytuje aj ochranu pred voľnými radikálmi a predčasným starnutím pokožky. Antipollution je nové magické slovo, ktoré najlepšie popisuje, ako to funguje.

Surmer Masque Crème Hydratante je to bohatá, maslovo-krémová maska ​​s kokteilom extraktov exotických rastlín z ostrovov južného Tichého oceánu a technologicky zapuzdreným olejom z orechov kukui, ktorý obnovuje ochrannú bariéru pleti a dlhodobo redukuje vrásky. Prírodné zložky, používané a používané obyvateľmi Polynézie po stáročia, účinné a osvedčené v starostlivosti o veľmi suchú, šupinatú a atopickú pokožku. Ak ho budete používať dva až trikrát týždenne, vaša pokožka bude hydratovaná a vaša pohoda sa z dlhodobého hľadiska zlepší.

Vitamínová maska ​​Crème Fraîcheur Aux Fruits je to vitalizujúca, krémová maska, ktorá je ako fontána mladosti pre suchú, dehydrovanú pleť. Má osviežujúci účinok ako ošetrenie čerstvými bunkami zo šťavnatých citrusových plodov a opravuje a obnovuje vlastný lipidový plášť, čím zabezpečuje zdravú pokožku s neporušenou ochrannou funkciou. Získate sviežu, žiarivú pleť plnú životodarnej energie a vaša pleť sa vráti do prirodzenej rovnováhy.

Zensibia Neozen - Soin Magique Anti-Rougeurs ide o špeciálnu krémovú ošetrujúcu masku s okamžitým účinkom pre citlivú, kuperóznu a alergickú pleť. Opravuje a obnovuje poškodenú hydrolipidovú bariéru epidermy, aktivuje prirodzený imunitný systém, kontroluje vývoj normálnej bakteriálnej flóry. Neuropeptidy odstraňujú podráždenie a alergické reakcie, majú antihistamínový účinok. Inšpirácie čerpá v Ďalekej východnej Ázii, kde hlavnú úlohu hrá krása, čistota, jemnosť a úplná harmónia s prírodou. Zensibia je meditácia pre pokožku, ktorá vám umožní znovu získať vnútornú a vonkajšiu rovnováhu.

Detoxikačná maska ​​Puraline Detox Masque je detoxikačná a stimulačná krémová maska ​​na hĺbkové čistenie náročnej a problematickej pleti. Prirodzené detoxikačné procesy pokožky sú účinne stimulované, táto starostlivosť zároveň poskytuje hĺbkovo vyčistenú, zdravú kožnú flóru a dlhotrvajúci účinok proti starnutiu. Už pri jednej až dvoch aplikáciách týždenne výrazne reguluje nadmerné vylučovanie mazu a zabraňuje vzniku nových zápalov. Pleť je očistená od toxínov a získava nový lesk a čistotu.

Beaulift Masque Lift Effet  je exkluzívna a výnimočne bohatá krémová maska ​​s dlhotrvajúcim liftingovým efektom, zabezpečujúcim trvalú regeneráciu pleti. Maska znižuje odbúravanie kyseliny hyalurónovej súvisiace s vekom a spomaľuje proces starnutia pokožky. Zabraňuje transepidermálnej strate vody, opravuje poškodené štruktúry, chráni pred toxínmi. Pleť je zregenerovaná, spevnená a vrásky sú redukované. Beaulift maska ​​je fontánou mladosti pre vašu pleť – žiadne ihly, žiadne riziká a žiadne vedľajšie účinky.